Strona tytułowa - Cukras-Stelągowska, Joanna (Acta Universitatis Nicolai Copernici Pedagogika, 2025)
Redakcja czasopisma Joanna Cukras-Stelągowska (redaktor naczelna) Redaktorka tematyczna tomu Adela Kożyczkowska Tom pod patronatem Stowarzyszenia Wspierania Edukacji Międzykulturowej