NOTA RETRAKCYJNA 1 - Gackowski, Jacek (Acta Universitatis Nicolai Copernici Archeologia, 2023)
NOTA RETRAKCYJNA Andrzej Sokala Wydawca Czasopisma Acta Universitatis Nicolai Copernici Jacek Gackowski Redaktor Naczelny czasopisma Acta Universitatis Nicolai Copernici – Archeologia Unieważniamy artykuł Jacka Rakoczego pt. „ZAPINKI PROWINCJONALNORZYMSKIE ODKRYTE NA STANOWISKU 30 W PERKOWIE NA KUJAWACH, opublikowany w 2017 roku w XXXV tomie Acta Universitatis Nicolai Copernici – Archeologia (s. 25-40). Podstawa retrakcji: naruszenie praw autorskich innego autora DOI https://doi.org/10.12775/AUNC_ARCH.2017.011 Wycofany artykuł pozostanie na stronie internetowej czasopisma, oznaczony informacją o retrakcji.