Strony tytułowe i spis treści - Gackowski, Jacek; Czyżewski, Łukasz (Acta Universitatis Nicolai Copernici Archeologia, 2023)
ACTA UNIVERSITATIS NICOLAI COPERNICI INSTYTUT ARCHEOLOGII ARCHEOLOGIA XXXVIII Nauki Humanistyczno-Społeczne Zeszyt 457