X Wiosenne Spotkania Archiwalne: „Nadzór archiwalny a zarządzanie dokumentacją”. Toruń, 29 ̶ 30 maja 2025 r. - Łukasiak, Katarzyna; Smoczyński, Marcin (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2025)
Sprawozdanie z 10. konferencji z cyklu „Wiosenne Spotkania Archiwalne”, która odbyła się w dniach 29–30 maja 2025 r. w Toruniu. Jubileuszowa edycja o charakterze międzynarodowym odbyła się pod tytułem „Nadzór archiwalny a zarządzanie dokumentacją”.