XLVII Sesja Stałej Konferencji Muzeów, Archiwów i Bibliotek Polskich na Zachodzie: „Losy Polaków poza granicami kraju po zakończeniu II wojny światowej”. Rzym, 8–12 września 2025 r. - Guzman, Daniel (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2025)
Sprawozdanie z XLVII Sesja Stałej Konferencji Muzeów, Archiwów i Bibliotek Polskich na Zachodzie pt. "Losy Polaków poza granicami kraju po zakończeniu II wojny światowej", która odbyła się w Rzymie w dniach 08-12 września 2025 r.