Úřední písemnosti a jejich hranice. Praga, 12–13 listopada 2024 r. - Jeleń, Mateusz (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2024)
Sprawozdanie z konferencji Úřední písemnosti a jejich hranice. Praga, 12–13 listopada 2024 r.