Biurowość brytyjskiego Home Office w okresie międzywojennym. Omówienie projektu - Smoczyński, Marcin (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2023)
Informacja o przedmiocie, zakresie i celu badań podjętych przez Marcina Smoczyńskiego w ramach grantu Narodowego Centrum Nauki (Konkurs „Miniatura”, nr rej. 2023/07/X/HS3/00237) pt. Biurowość brytyjskiego Home Office w okresie międzywojennym, realizowanego w 2024 r.