Flaga-Gieruszyńska, Kinga, Paweł Gut, i Piotr Frąckowiak, red. Zarządzanie dokumentacją: aspekty prawne i historyczne. Rozprawy i Studia / Uniwersytet Szczeciński, t. (1364) 1290. Szczecin: Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego, 2023 (Ewa Skonieczna) - Skonieczna, Ewa (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2023)
Prezentacja zawartości tomu pt. Zarządzanie dokumentacją: aspekty prawne i historyczne, zredagowanego przez Kingę Flagę-Gieruszyńską, Pawła Guta i Piotra Frąckowiaka, na który złożyły się teksty referatów wygłoszonych w czasie konferencji w Szczecinie, w grudniu 2022 r.