Seminarium szkoleniowe Sekcji Archiwów Instytucji Naukowych i Kulturalnych SAP. Zielona Góra, 13–15 września 2023 r. - Degen, Robert (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2023)
Sprawozdanie z seminarium szkoleniowego Sekcji Archiwów Instytucji Naukowych i Kulturalnych SAP, które odbyło się w Zielonej Górze, w dniach 13 – 15 września 2023 r. i obradowało pt. „Problemy wartościowania dokumentacji – teoria i praktyka. A co z wartością archiwisty?”