V Krajowe Sympozjum Archiwalne: "Etos zawodu archiwisty". Toruń, 26 maja 2021 r. - Openkowski, Rafał (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2021)
Sprawozdanie z V Krajowego Sympozjum Archiwalnego: "Etos zawodu archiwisty". Toruń, 26 maja 2021 r.