Konferencja „Toruńskie Zbiory Pieczęci”. Toruń, 19 listopada 2020 r. - Szałańska, Anna (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2020)
Sprawozdanie z konferencji pt. "Toruńskie Zbiory Pieczęci", zorganizowanej przez Archiwum Państwowe w Toruniu oraz Wydział Nauk Historycznych UMK, która odbyła się zdalnie 19 listopada 2020 r.