Archiwum: moja historia. Szczecin, 11 grudnia 2025 r. - Frąckowiak, Piotr; Jaworska, Katarzyna (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2025)
Sprawozdanie z seminarium naukowego „Archiwum: moja historia”, które odbyło się na Uniwersytecie Szczecińskim dnia 11 grudnia 2025 r.