Jubileusz 100-lecia urodzin doc. Ireny Janosz-Biskupowej. Toruń, 5 lutego 2025 r. - Wójtowicz, Artur (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2025)
Sprawozdanie z Jubileuszu 100-lecia urodzin doc. Ireny Janosz-Biskupowej, które odbyło się w Toruniu dnia 5 lutego 2025 r.