Górny, Rafał. Pokaż mi przeszłość „na prawdziwo”. Historia w dokumentach archiwalnych dla dorosłych. Warszawa: Archiwum Główne Akt Dawnych, 2023 - Jablońska, Marlena (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2024)
Recenzja książki: Górny, Rafał. Pokaż mi przeszłość „na prawdziwo”. Historia w dokumentach archiwalnych dla dorosłych. Warszawa: Archiwum Główne Akt Dawnych, 2023.