IX Wiosenne Spotkania Archiwalne: „Dokumenty w postaci elektronicznej. Problemy zarządzania”. Toruń, 11–12 maja 2023 r. - Smoczyński, Marcin (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2023)
Sprawozdanie z 9. konferencji z cyklu „Wiosenne Spotkania Archiwalne”, która w dniach 11–12 maja 2023 r. odbyła się w Toruniu. Przedmiotem tego spotkania były „Dokumenty w postaci elektronicznej. Problemy zarządzania”.