23. Ogólnopolski Zjazd Studentów Archiwistyki. Toruń, 1–3 czerwca 2022 r. - Aksamitowska, Maja (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2022)
Sprawozdanie sprawozdanie z 23. Ogólnopolskiego Zjazdu Stundetów Archiwistyki w Toruniu w dniach 1–3 czerwca 2022.