XXII Ogólnopolski Zjazd Studentów Archiwistyki. Siedlce, 16–17 kwietnia 2021 r. - Czyż, Piotr (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2021)
Sprawozdanie z XXII Ogólnopolskiego Zjazdu Studentów Archiwistyki w Siedlcach 16–17 kwietnia 2021 r.