VII Wiosenne Spotkania Archiwalne „Zarządzanie dokumentacją w instytucji. Czynniki sprzyjające i ograniczenia”. Toruń, 24–25 V 2018 r. - Smoczyński, Marcin (Archiwa – Kancelarie – Zbiory, 2018)
VII Wiosenne Spotkania Archiwalne „Zarządzanie dokumentacją w instytucji. Czynniki sprzyjające i ograniczenia”. Toruń, 24–25 V 2018 r.