Na marginesie książki o nagrobku serca króla Jana Kazimierza w Paryżu : (Rec.: Paweł Migasiewicz, Nagrobek serca króla Jana Kazimierza w kościele Saint-Germain-des-Prés w Paryżu. Aeternae memoriae Regis Orthodoxi, Warszawa 2019) - Skrodzka, Agnieszka (Archiwum Emigracji. Studia – Szkice – Dokumenty, 2022)
*